Et adrenalinpumpende PS4-spil

Er du vild med at gå ind på slagmarken og give den fuld skrue med alle dine våben? Går du hele vejen og tager de nødvendige chancer for at redde din ære og dit hold? Hvis du er vild med våben og heftig on-the-ground-battle, så er der godt nyt. For den tunge dreng i klassen er tilbage med et spil, som vil slå dig omkuld, hvis du ikke leverer dit yderste, når fjenden tromler ind over dig. Nådesløs og brutal. Du skal være stærk og have super-skills for at overleve.

Når man første gang oplever Call of Duty Black Ops 4, så bliver man blæst omkuld af den vilde grafik og et tempo, der siger spar to. I Call of Duty Black Ops 4 præsenteres du for det vildeste zombie-univers ever, og Battle Royale med Blackout. Her er et hav af karakterer og lokationer og de vildeste våben. Men du skal være strategisk smart for at klare dig. Skills er godt, men strategiske evner er mindst lige så godt i Call of Duty Black Ops 4.

Alene eller på hold

Call of Duty Black Ops 4 egner sig vanvittigt godt til multiplayer spil. Men du kan også klare dig som singleplayer, hvis du er mere til det. Det vigtige i Call of Duty Black Ops 4 er at du har evnen til at kæmpe og den strategiske sans, som er helt afgørende for om du kan vinde. En soldat, der ikke kan lægge en plan, mangler noget. 

Du kan udvikle din egen stil i Call of Duty Black Ops 4. Det er måske det fedeste ved disse nye spil. Med det vilde zombier-univers er der nok at tage fat på når du skal redde verden. De mange nye våben, gør også Call of Duty Black Ops 4 til et spændende og udfordrende spil. Der gemmer sig endnu flere overraskelser, når du kommer ind i selve spillet.

Tjek det ud

Hos Coolshop kan du finde Call of Duty Black Ops 4 og andre versioner i samme serie. Hvis du en gang er blevet bidt af denne verden, så er der helt sikkert noget at hente for dig.